Welkom op de website van Harmonie Voorschoten!

Over Harmonie Voorschoten

Harmonie Voorschoten is in 1989 opgericht als een podiumorkest. Na een bescheiden begin hebben zowel het ledenaantal als het muzikale niveau in de afgelopen jaren een positieve ontwikkeling doorgemaakt. Muziekcommissie en dirigent weten elk jaar weer een gevarieerd repertoire aan klassieke en moderne werken voor harmonieorkest uit te kiezen, waaraan de leden veel studieplezier beleven. Harmonie Voorschoten verzorgt ook muzieklessen op diverse blaasinstrumenten, uitgebreide informatie daarover staat bij Jeugd & Opleiding.

Jaarlijks terugkerende optredens zijn ons traditionele jaarconcert in april, ons optreden voor de jaarlijkse muziekdag tijdens het Weekend van Voorschoten in september en ons nieuwjaarsconcert in januari!

De vereniging heeft haar motto “Plezier in Samenspel” hoog in het vaandel. Gezelligheid is dan ook een belangrijk aspect voor onze leden.

Corona protocollen

In verband met Covid-19 volgen wij de richtlijnen van de muziekbond KNMO en het RIVM, die zijn vastgelegd in deze protocollen: Corona protocol orkestrepetities en Corona protocol voor 1 op 1 lessen.

bariton.jpg