Nieuwjaarsconcert 2019

Zondag 13 januari gaf Harmonie Voorschoten onder leiding van dirigent Iwan Wiering haar nieuwjaarsconcert in het Bondsgebouw. Dit concert was de feestelijke start van het jubileumjaar 2019, waarin de harmonie haar 30e verjaardag viert.

Voorzitter André in ‘t Veen hield een kort welkomstwoord, waarna de harmonie van start ging met een programma waarin gedurende een uur verschillende genres aan bod kwamen. De muziekstukken werden aangekondigd en toegelicht door de dirigent. Er was veel publiek en met name de gevarieerde muziekkeuze werd zeer gewaardeerd. De luisteraars konden genieten van pop, jazz, filmmuziek en klassiek. Na het slotwoord werd het concert afgesloten met de feestelijke mars “Berliner Luft”, waarop door het publiek enthousiast werd meegeklapt. Voor alle aanwezigen was er een glas champagne of limonade met bubbels en er werd nog lang nagepraat.

Bekijk hier de foto's die zijn gemaakt door Rob Boel.